Bromfietsen in Saigon

Saigon (Ho Chi Minh Stad) telt zo’n 8 miljoen inwoners. Officieel zijn er in Saigon zo’n 7,5 miljoen bromfietsen geregistreerd. Het is werkelijk een totale chaos als je door Saigon rijdt. Auto’s zijn overduidelijk in de minderheid. De brommers kruipen, regelmatig toeterend, overal om de auto’s heen. Oversteken is een hachelijke onderneming als voetganger. Er zijn bijna geen voetgangersoversteekplaatsen en de plekken die er zijn worden volkomen genegeerd door de scooters. Soms lukt oversteken helemaal niet.

Lees meer op: https://saigoneer.com/saigon-news/6089-up-to-8-5-million-motorbikes-flood-saigon%E2%80%99s-streets-each-day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.