Bijna 28 weken heen


Vandaag een bezoek aan de verloskundige in Amersfoort. Alles gaat heel goed met de zwangerschap. Bert ging vandaag ook mee en heeft voor het eerst het hartje van het nieuwe kindje luid en duidelijk gehoord met de doptone. Roos begint weer behoorlijk uit te dijen, het is echter zo dat dat bij een 2e zwangerschap wat gemakkelijker gebeurt dan bij de 1e zwangerschap. Elin kijkt toe terwijl de verloskundige de buik van mama voelt.
Ik wil er nog even als aanstaande mama aan tevoegen dat het een lekker druk kindje is, een hoop leven in de brouwerij. Ik vind het vaak erg gezellig. Elin komt soms een kusje op mijn buik geven en roept dan: kindje, ik ben je grote zus! Ook had ze vandaag de naam Koko bedacht, ahum…. Andere suggesties voor namen zijn welkom hoor!

1 thought on “Bijna 28 weken heen

  1. Ik wil er nog even als aanstaande mama aan tevoegen dat het een lekker druk kindje is, een hoop leven in de brouwerij. Ik vind het vaak erg gezellig. Elin komt soms een kusje op mijn buik geven en roept dan: kindje, ik ben je grote zus! Ook had ze vandaag de naam Koko bedacht, ahum…. Andere suggesties voor namen zijn welkom hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.