Oma Aleid Haver 80 jaar

In het weekend van 28 en 29 April werd op grootse wijze de 80e verjaardag van mijn moeder en de Oma van 15 kleinkinderen gevierd. Een verblijf in hotel Waalwijk, bezoek aan de Efteling op zaterdag overdag en in de avond een groot feest tijdens een heerlijk diner. Het was een prachtige en ontroerende viering met liedjes en sketches uit heden en verleden en menige traan werd geplengd. Een bijzondere dag om niet te vergeten.
Op de foto: bovenste rij, van links naar rechts: Jasper de Knegt, Bert Haver, Elin Haver, Rosalie Talstra, Rianne de Knegt, Renate Zwerver, Oma Aleid Haver, Monique Haver, Jan (van Monique), Wouter Haver, Vincent Haver, Annemiek Haver, Marjolein Haver, Floris van de Ende, Leni Rake, Bart Haver, Dirk de Knegt. Onderste rij vlnr: Milan Haver, zwager Maarten, Natalie Swagten, Rosa van den Ende, Sofie van den Ende, Rob Swagten, Remco de Knegt, Wim Haver en zus Pauline.

1 thought on “Oma Aleid Haver 80 jaar

  1. Van harte gefeliciteerd aan Aleid, en natuurlijk aan al haar kinderen en kleinkinderen! Aleid Haver (-ten Berge) is de volle nicht van mijn vader, Theo de Both, die 2 maanden geleden is overleden. In verband met het familie-archief was ik benieuwd wie alle mensen zijn op de leuke foto in de Efteling.

    Groeten,
    Michiel de Both

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.